Lesrooster en achtergrond Jan Langedijk

Als Tai Chi leraar is Jan de leermeester voor veel tai chi docenten in de regio Kennemerland. Met zijn jarenlange ervaring geeft hij iedere les die extra dimensie om tai chi goed uit te oefenen. Jan is een gediplomeerd podoloog, loop- en bokstrainer. In de sportwereld was hij jaren looptrainer, boks leraar en oud bokskampioen. In 2017 ontving hij van Grootmeester Chen het leraren certificaat .

Jan Langedijk onderscheidt zich van collega’s doordat hij ook kinderen lesgeeft. Jan geeft regelmatig workshops aan kinderen in buurthuizen en scholen in de regio. Dit vond de redactie van het tv programma “Klokhuis”zo interessant, dat ze de  T’ai Chi leraar hebben gevraagd of ze bij hem opnamen mochten maken voor het onderwerp “T’ai Chi met Kinderen”.

Jan als bokstrainer, geeft training in pushing hands- bokstraining, zelfverdediging en conditie, gecombineerd met Chinese gezondheidsoefeningen Chi Kung.

In de zomermaanden wordt er buiten in de parken T’ai Chi beoefend. Door de jaren zelf velen opleidingen te volgen, heeft Jan een breed kennisgebied om een kwalitatief hoogstaande cursus aan te bieden.

  

Al 25 jaar een begrip in de regio Kennemerland met leslokalen in Haarlem, Velsen en Beverwijk.   Onze  website geeft u  allerhande informatie over de lessen, oefeningen, workshops en achtergronden. Op de nieuwspagina leest u het laatste nieuws en kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief. www.taichikennemerland.nl

U contact opnemen met de Yoga en T’ai Chi school Kennemerland, onder het volgende telefoonnummer: 0255 – 536556

U kunt natuurlijk ook naar de cursus gaan om vooraf de les aanvangt informatie op te vragen. Jan en Ineke staan u graag te woord.

Postadres:

Yoga & T’ai Chi school Kennemerland
Zijkanaal B weg 30B
1981 LP VELSEN ZUID

j.langedijk@planet.nl

 

Wij wensen u veel leesplezier en tot ziens in een van onze vele lessen en workshops, Docenten en medewerkers

Tai Chi School Kennemerland